avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si acorduri necesare ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si acorduri necesare ?

Buna ziua,
Am o societate SRL activitatea principala ''Comert cu ridicata de piese si accesorii ptr auto - 4531'', ca activitate secundara ''Fabricarea altor piese si accesorii ptr auto si motoare de auto - 2932'' (ptr activitatea secundara din rasfoit forum am inteles ca se completeaza un formular la ORC, sau nu? ).
In afara de Mediu, PSI, Protectia Muncii mai sunt si alte avize, acorduri de obtinut?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 13:30, 26 August 2009
Veti avea nevoie obligatoriu si de avizul de functionare eliberat de Primaria localitatii in care desfasurati propriuzis activitatea comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se potrivste ? dan_popa40 dan_popa40 As dori da infiintez o societate cu obiect de activitate vanzare de piese si accesorii pentru motoare si ambarcatiuni. Insa nu gasesc in lista Cod CAEN nimic ... (vezi toată discuția)
Caen montaj hardtopuri pe autovehicule D-ANA D-ANA :)Ce cod credeti ca ar corespunde activitatii de montaj hardtopuri pe autovehicule ? Hardtopurile sunt niste structuri care inchid partea din spate a unei ... (vezi toată discuția)