avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fractură de coastă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fractură de coastă

Bună ziua. Am şi eu nevoie de un sfat.
În luna Septembrie 2013, în urma unui accident rutier am suferit, pe lângă alte traumatisme, o fractură de coastă cu deplasare. Ţinând cont de faptul că respectiva coastă nu se mai poate suda de coloana vertebrală precum şi de faptul că în zona respectivă a rămas o înfundare de ţesut vizibilă cu ochiul liber şi foarte sensibilă la palpare, faptei respective, de accident din culpă cu vătămare corporală i se poate adăuga şi mutilarea ?
Ati scos CML, ce s-a retinut acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulație vă rog să mă lămurească și pe mine ... Boianu Boianu Accident de circulație Vă rog să mă lămurească și pe mine cineva dacă este posibil ca un vârstnic care a traversat șoseaua prin loc nepermis și a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier llumi llumi Buna ziua! In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier elenabuza elenabuza Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am ... (vezi toată discuția)