avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot face apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot face apel?

Pot deci sa fac apel?
Am formulat plangerea fara ajutorul unui avocat
Tin sa mentionez ca martoru a lipsit la ultima sedinta unde ar fi trebuit sa fie ascultat.



Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul ******************** în contradictoriu cu INSPECTORATUL DE PILIŢIE AL JUDEŢULUI GALAŢI, ca neîntemeiată. Menţine dispoziţiile Procesului verbal seria PG******************** din data de 01.02.2016. Numai cu apel în 30 de zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Galaţi. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 07.10.2016.
Document: Hotarâre ******************** 07.10.2016
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:00, 7 Octombrie 2016
Aveti dreptul de a declara apel dar daca nu se audiaza martorul e posibil sa pierdeti si in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Mi se retine permisu' ? sau nu? Cornelz Cornelz Solutia pe scurt: Admite exceptia de inadmisibilitate cu privire la cererea prin care se solicită restituirea amenzii care ar fi achitată de petent, Respinge ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv cnadnr castigata, cnadnr face apel bobeicacristi bobeicacristi Buna ziua, Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de ... (vezi toată discuția)