avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna, am si eu o intrebare .Sot si sotie iau in intretinere pe tatal sotiei (socru) care le va lasa casa.Odata initiat divortul ,ce se intampla cu contractul de intretinere a batranului ?Poate sotul sa ceara partaj ,pe ce e comun ,insa poate sa ceara si din casa batranului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 8 Octombrie 2016
In cazul in care s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare , ambii soti au dreptul de proprietate. Mergeti la un avocat cu contractul pentru a se vedea forma acestuia.
Poate cere cota parte din nuda proprietate, insa si acum si pe viitor trebuie sa respecte obligatiile asumate prin contract.
Socrul poate cere in orice moment rezilierea contractul daca nu se respecta cluzele contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bun dobandit prin vanzare cumparare si intretinere V_Oana V_Oana Buna ziua, va cer ajutorul intr-o problema foarte incalcita, la care gasesc raspunsuri diferite la notari dar si la avocati. Situatia sta asa: din ... (vezi toată discuția)
Reziliere clauza de intretinere CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Stimati colegi ,supun dezbaterii urmatoarea discutie: sotii incheie c.de v.c. cu clauza de intretinere a proprietarilor imobilului,acestia fiind parintii ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager ContSters277264 ContSters277264 Eu si sotia mea am incheiat un contract de intretinere cu parintii ei. Cotractul respectiv stipuleaza : \\"Transmiterea proprietatii catre intretinatori (nb. ... (vezi toată discuția)