avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 220
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 220

Buna ziua!

Vreau sa inchei un contract de inchiriere si inteleg ca trebuie sa completez declaratia 220, in calitate de coproprietar. Eu sunt si angajata cu carte de munca. In declaratia 220 includ doar veniturile provenite in urma viitoarei chirii sau si pe cele din salariu?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:55, 8 Octombrie 2016
Doar pe cele din chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mai multi proprietari nicole2619 nicole2619 Buna ziua, Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un contract de inchiriere pe care vreau sa il inchei si sa il declar la ANAF: eu sunt proprietara ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru directionarea veniturilor din chirii catre un singur coproprietar ioanamadalinasandu ioanamadalinasandu Buna ziua, Suntem 2 coproprietari si inchiriem un apartament. Am mentionat in contractul de inchiriere ca veniturile din chirii sunt incasate doar de unul ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Florian59 Florian59 buna ziua , am o intrebare , locuiesc in Bucuresti(domiciliul stabil) si am o casa in Braila(casa parinteasca) pe care vreau s-o inchiriez ,...unde se face ... (vezi toată discuția)