avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deschidere succesiune pentru persoane decedate in 1947
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deschidere succesiune pentru persoane decedate in 1947

Bunica mea a murit in 1947 , doresc sa deschid succesiune pentru un teren cumparat in 1936 . Am actul original , mai este valabil , sper !
Din discutiile in familie nu am aflat daca s-a deschis succesiunea , cum pot afla ?
Cel mai recent răspuns: ghbala , utilizator 18:13, 19 Martie 2017
Va veti adresa Camerei Notarilor Publici din zona cu certificatul de deces al bunicii pentru a afla daca s-a deschis succesiunea.Veti verifica la rolul fiscal cine figureaza ca proprietar la Cartea funciara etc.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire CAMELIADORI CAMELIADORI buna seara Parinti au decedat de mult cat si bunicii din partea tatalui,suntem in viata 3 frati cat si sora tatalui ,ea detine toate actele in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am facut succesiunea partiala pentru un apartament ... cprn1992 cprn1992 Buna ziua ! Am facut succesiunea partiala pentru un apartament care a apartinut mamei. Mai am niste terenuri si o casa, in alt judet, tot pe numele mamei, pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan, ultimul proprietar acuma 33 de ani! agape_exc agape_exc Buna ziua!Am si eu o dilema!Si anume,vreau sa cumpar un teren intravilan(gradina),terenul respectiv nu sa mai lucrat de 30 de ani,si nici impozit nu s-a mai ... (vezi toată discuția)