Buna ziua, as dori o lamurire cu privire la o problema cu care ma confrunt. Am o casa in proprietate cu sotul meu, vecinul de care ne desparte un gard, a inchiriat casa unei pizerii. Vecinul ( proprietarul casei), m-a contactat ca are nevoie de semnatura mea data in fata notarului pentru a putea trece in CF obiectul de activitate si anume comert cu produse alimentare. Vecinul este o persoana foarte profitoare, adica in momentul in care este rugat sa faca el ceva, raspunde " mie ce imi pica la faza asta". Intrebarea mea este, ce act ar trebui sa intocmesc in fata notarului, ca pe viitor in momentul in care as mai avea nevoie de ceva de la el ca "intre vecini" ma refer la o semnatura , sa pot apela la acel act si sa nu trebuiasca sa ii zugravesc casa, sau sa repar instalatia electrica.....situatiile de pana acum. Multumesc frumos.
Brasament lumina
Zefelix
Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi ... (vezi toată discuția)