avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii / loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii / loc de munca

Buna ziua, am o intrebare. Lucrez in cadrul departamentului Buget-contabilitate, la o institutie publica, din august 2006. Pe diploma de licenta este specificata specializarea in domeniul Administratie Publica. In anul 2009 am urmat cursurile de masterat in domeniul Management financiar contabil, finalizate cu diploma de master.
As dori sa stiu daca in contextul studiilor de mai sus, ma incadrez pe postul pe care si acum il ocup in cadrul Departamentului Buget - Contabilitate sau daca e necesar sa urmez cursuri sau sa sustin examene pentru a ma putea fixa pe acest post.
Cel mai recent răspuns: madalinamorosanu , utilizator 13:29, 10 Octombrie 2016
Ce functie detineti ?
consilier
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
madalinamorosanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Conditiile pt ocuparea unui post de administrator financiar madamoro madamoro Buna ziua, as dori sa stiu daca pot ocupa un post de administrator financiar la o unitate publica in conditiile in care am urmatoarele studii: am diploma de ... (vezi toată discuția)
Transformare post dupa absolvire master 1630817274794 1630817274794 Sunt licentiat in contabilitate si informatica de gestiune sistem BOLOGNA (3 ANI) si lucrez ca functionar public in cadrul unei primarii la serviciul de ... (vezi toată discuția)