avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditiile pt ocuparea unui post de administrator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditiile pt ocuparea unui post de administrator financiar

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot ocupa un post de administrator financiar la o unitate publica in conditiile in care am urmatoarele studii: am diploma de licenta in administratie publica, ulterior am facut un master terminat cu diploma in "Managementul financiar-contabil" si am si o vechime in cadrul serviciului Buget contabilitate, ca economist, de 7 ani la o institutie publica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 28 Mai 2015
In general , se solicita studii superioare economice pentru ocuparea acestui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Studii / loc de munca madalinamorosanu madalinamorosanu Buna ziua, am o intrebare. Lucrez in cadrul departamentului Buget-contabilitate, la o institutie publica, din august 2006. Pe diploma de licenta este ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)