avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Validitate contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Validitate contract prestari servicii

Buna ziua , intrebarea mea este una relativ simpla , intre firma noastra si firma X s a incheiat un contract de prestari servicii (colectare deseuri) , dar contractul a fost incheiat de catre o persoana angajata a societatii care la calitate a trecut Administrator desi nu avea nici un fel de imputernicire in acest sens iar stampila pusa la semnarea contractului nu era stampila societatii ci o stampila folosita ca o anexa pentru anumite lucrari din zona respectiva (subiect putin cam neclar si pentru mine) , contractul a incetat de drept prin reziliere insa au ramas 3 luni neplatite . Datorita acestei restatnte am fost actionati in judecata , eu ma gandeam la faptul ca acel contract nu este valid , as putea invoca in intampinare faptul ca persoana cu care s-a incheiat contractul nu avea calitatea declarata ?
Daca ati achitat parti din acel contract nu puteti sa il mai denuntati acum pe motiv de lipsa de reprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii - valabilitate contract dorua dorua buna ziua, am primit o citatie la proces pentru plata unor servicii internet cf unui contract semnat in 2004. contractul are doar semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Semnatura valida contract georgianagyo georgianagyo Buna ziua As dori sa stiu daca este valabil un contract (de prestari servicii) daca pentru una dintre parti persoana care a semnat contractul nu are nicio ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul deturnarii unui contract comercial Dan Stăicuț Dan Stăicuț In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa ... (vezi toată discuția)