avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cumpararea unui bun imobil[apartament],la ...
Discuție deschisă în Executare silită

cumpararea unui bun imobil[apartament],la licitatie,neintabulat

Buna ziua,as vrea sa particip la o licitatie ,si sa cumpar un apartament,dar mi-a spus lichidatorul[administratorul judiciar] ca respectivul bun ,nu este intabulat..intrebare..poate lichidatorul sa vanda un bun imobil neintabulat,daca da...care este procedura...daca nu...ce este de facut...Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil prin lichidator judiciar perva maria daniela perva maria daniela Doresc sa cumpar un imobil printr-un cabinet de insolventa.imobilul este de la o societate in faliment care are o ipoteca la banca f. mare ,plus alte datorii ... (vezi toată discuția)
Autentificare contract vanzare-cumparare pe firma, la notariat nisara1 nisara1 Buna ziua, in anul 2004 am cumparat cu act de vanzare-cumparare neautentificat la notar un teren, de la o societate. La facut licitatie, hoatarare AGA, s-a ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie apartament cumpărat la licitație al unui societăți in insolventa Pandele81 Pandele81 Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca ... (vezi toată discuția)