Ca de obicei, internetul romanesc e total pulverizat si haotic si nu reusesc sa gasesc nimic despre asta.
Cum gasesc si eu pentru care coduri CAEN trebuie vreo autorizatie si pentru care nu? Exista macar asa ceva? Vreau sa mai adaug cateva si nu sunt sigur daca imi trebuie autorizatii pentru cele noi.
buna seara,
Ce intelegeti prin vreau sa adaug cateva
Ce intelegeti prin exista asa ceva
Fiti explicit si va ajutam
La ce fel de autorizatii va rteferiti? De adaugare sau de functionare?
Atata timp cat nu stiti ce doriti cum sa va ajutam?
Există autorizații necesare la înființarea/modificarea firmei (ex: servicii de poștă, servicii bancare, pază și protecție etc) și autorizații ce se pot obține ulterior, acestea nefiind obligatorii la înființarea/modificarea firmei.
Imi cer scuze, dar nu inteleg cum as putea fi mai clar decat atat... stiu ca exista anumite coduri CAEN pentru care am nevoie de autorizatii. De exemplu, nu pot sa ma apuc eu de capul meu sa vand carne sau sa fabric rachete, nu? Sau sa fac chirurgie fara sa fiu medic. Etc. Se pune codul CAEN si trebuie si verificat daca unitatea este capabila/autorizata/licentiata/indeplineste toate conditiile.
Si sunt coduri CAEN unde este necesar sa se faca asta, si coduri CAEN cu care pur si simplu iti incepi activitatea fara sa te verifice nimeni. Intrebarea mea era unde gasesc o lista a codurilor CAEN pentru care trebuie astfel de autorizatii.
Prin vreau sa adaug cateva, inteleg ca am o firma si vreau sa adaug in plus niste coduri CAEN.
Prin exista asa ceva, ma refer, desigur, la ce am spus inainte de intrebare: "Cum gasesc si eu pentru care coduri CAEN trebuie vreo autorizatie si pentru care nu?" Adica o lista cu codurile pentru care este necesara autorizatie.