avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum recuperez banii daca am cumparat un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum recuperez banii daca am cumparat un apartament intr-un bloc nou?

Buna ziua. Am cumparat un apartament intr-un bloc nou care initial era ok, iar acum dupa 3 ani a inceput sa intre apa cand ploua in subsolul blocului si nu pe usa de la garaj, ci prin izolatia blocului...plus alte mici probleme prin apartament care sunt tot din vina constructorului. Mentionez ca apartamentul l-am luat la gata cu gresie, parchet. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 11 Octombrie 2016
Notificati constructorul cu privire la deficientele constatate si solicitati remedierea acestora. Puteti sesiza si ANPC.
Conditionat de eventuala garantie pentru bunul imobil,puteti notifica oficial vanzatorul pentru remediere deficiente aparute sau analizati varianta unei actiuni in instanta pentru vicii ascunse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou. vicii ascunse descoperite. pot denunta contractul? in cat timp trebuie sa remedieze constructorul problemele? bpapiiro bpapiiro Salut, in 2008 am achizitionat un apartament + garaj la subsolul blocului. Insa, am descoperit mai multe vicii ascunse si ori de cate ori ma duc la ... (vezi toată discuția)
Apa infiltrata apartament RoxanaCio RoxanaCio Buna ziua! Stam la etajul 1 intr-un apartament, iar etajul 2 este un etaj retras, adica vecinii de sus au terasa mare. Au fost cateva zile mai ploioase si ... (vezi toată discuția)
Refuzul dezvoltatorului imobiliar de a efectua reparatii pt.vicii ascunse pe perioada garantiei danadom38 danadom38 Buna ziua, Daca un dezvoltator imobiliar,dupa \"n\" sezizari din partea proprietarilor si a Asociatiei de proprietari,tergiverseaza efectuarea unor lucrari ... (vezi toată discuția)