avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzul dezvoltatorului imobiliar de a efectua ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzul dezvoltatorului imobiliar de a efectua reparatii pt.vicii ascunse pe perioada garantiei

Buna ziua,

Daca un dezvoltator imobiliar,dupa "n" sezizari din partea proprietarilor si a Asociatiei de proprietari,tergiverseaza efectuarea unor lucrari de reparatii la un imobil,bloc -S+P+11,pentru vicii ascunse,infiltratii la nivelul subsolului,pe perioada de garantie a blocului,ne putem adresa ANPC pt.rezolvare ?
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam ?

Mentionam ca ne-am adresat Inspectoratului de Stat in Constructii,si nu s-a intamplat nimic pozitiv in aceste timp,decat controale de rutina si promisiuni ca se vor face reparatiile,numai ca in luna octombrie perioada de garantie se incheie si conditiile meteo favorabile ,atat de des invocate ,chiar se vor lasa asteptate pana la o alta vara....

Va multumim.
Cel mai recent răspuns: danadom38 , utilizator 11:29, 17 Iulie 2017
Initial notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientelor/viciilor ascunse,sub sanctiunea obligari la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Puteti parcurge procedura prin mediator
Multumim.
Intelegem ca trebuie sa notificam prin executor ?Sau apelam direct la mediator ?
E nevoie de o expertiza tehnica ?
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2017
danadom38, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii daca am cumparat un apartament intr-un bloc nou? gabinho20 gabinho20 Buna ziua. Am cumparat un apartament intr-un bloc nou care initial era ok, iar acum dupa 3 ani a inceput sa intre apa cand ploua in subsolul blocului si nu pe ... (vezi toată discuția)
Proces asociatie de proprietari/dezvoltator imobiliar stefanpopa2016 stefanpopa2016 Buna ziua, ma adresez d-voastra cu speranta obtinerii unor informatii.Suntem o asociatie de locatari care inca nu a preluat complexul rezidential de la ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)