avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca pot...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca pot...

De la ultimul termen in sala de sedinta, instanta a dat un termen de 14 zile pentru pronuntare.
Cind si daca mai pot depune observatii,concluzii sau alte acte, care consider eu ca pot fi in favoarea unei solutii corecte si sa fie luate in consideratie de instanta inainte de pronuntarea sentintei.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:24, 11 Octombrie 2016
Buna ziua,
Daca sunteti in acel termen puteti depune concluzii scrise dar fara alte probe.
Probe veti putea depune doar intr-o cale de atac.
Inscrisul se depune la registratura instantei la care se judeca dosarul.
Puteti depune concluzii scrise pana la implinirea termenului de 14 zile, dar cu cel putin 5 zile anterior termenului de 14 zile ca sa fiti sigur ca ajunge la dosar in termen util,puteti depune prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau, direct la registratura instantei, inclusiv prin fax.Nu mai puteti depune probe noi deoarece ar insemna ca instanta sa repuna pe rol ptr.discutarea probelor noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise- posibilitate depunere inscris nou lonita lonita Buna ziua. Doresc sa stiu daca la concluziile scrise pe care le depun in instanta pot anexa un inscris, sau care este forma prin care sa pot prezenta un ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare paul99 paul99 Va rog puteti sa imi spune-ti din ce motive sa poate amana pronuntarea intrun proces penal? si daca este posibil pana la termenul afisat sa mai administrez ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)