avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... fisa medicala reinnoire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

fisa medicala reinnoire permis auto

as dori sa stiu daca fisa medicala care trebuie facuta la reinoirea permisului auto poate fi facuta si in alta localitate, nu in cea de domiciliu.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:17, 11 Octombrie 2016
Nu este obligatoriu ca fisa medicala sa fie facuta in localitatea de domiciliu.
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada obligativitatea ca fisa medicala sa fie realizata numai in localitatea de domiciliu solicitant reinnoire permis auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto laura2008_angel laura2008_angel Am 53 de ani si in august imi expira permisuL auto Ce acte sunt necesare la reinoirea permisului? Se face control medical? Cam cat mar costa reinoirea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate ochelari corectie la volan mariamirabela2000 mariamirabela2000 Exista vreun articol de lege care stipuleaza clar la ce dioptrii devine obligatorie purtarea ochelarilor de corectie la volan? Sau depindem de bunavointa ... (vezi toată discuția)
Permis auto - cetatean roman aflat in strainatate praty praty sunt in strainatate si imi expira permisul auto ,nu stiu daca pot sa-l schimb aici si ce acte imi trebuie.:( as dori un raspuns cat mai repede va ... (vezi toată discuția)