avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu moartea si hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu moartea si hartuire

Mama mea are 74 ani , e vaduva si are un vecin cu comportament periculos. De 18 ani , de cate ori se imbata , ii vorbeste urat daca nu ii da anumite lucruri. Aceasta persoana in tinerete a intretinut relatii sexulae cu fetele lui si a facut copii; fura, sparge si face scandaluri, iar femeile batrane si copii lui au tacut pentru ca ii ameninta cu moartea. Anul acesta fiind in vizita l-am inregistrat cum ameninta si o injura pe mama si nepotelele de 3 si 6 ani, pe care le terorizeaza cu propozitia,,va tai gatul,, avand si toporul in mana pe care il ascute sau bate cu el in gard. A iesit si in strada cu toporul amenintand. Am chemat politia, s-au facut mai multe plangeri in ultimii ani si situatia e aceeasi. CE se poate face ? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: draguelena , utilizator 12:39, 11 Octombrie 2016
Depuneti plangere penala la politie sau parchet, atasati la plangere dovada cu inregistrarea, indicati in plangere si martorii care au asistat la aceste amenintari.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin nebun. cum ne putem proteja de acțiunile și amenințările lui? eusicumine eusicumine Bună ziua.acum o luna de zile calul vecinului nostru ne-distrus gardul. Sotul meu a încercat sa stea de vorba cu el amiabil ca sa îl repare. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Hartuire ,amenintare,injurii ulc ulc Mama mea ,vaduva, locuieste in casa construita de tatal meu pe terenul bunicilor din partea mamei; bunicul este decedat si nu este dezbatuta succesiunea. De ... (vezi toată discuția)
Cu respect ! mama mea stă cu o soră a mea care vorbește foarte ... planoristul planoristul Cu respect ! Mama mea stă cu o soră a mea care vorbește foarte urât cu ea folosind un limbaj licențios ,o amenință și mai recent ia ridicat și pensia ... (vezi toată discuția)