avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbarea CNP-ului poate sa imi creeze probleme la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbarea CNP-ului poate sa imi creeze probleme la casa de pensii?

In situatia in care, unei persoane i s-a schimbat CNP din cauza unei greseli a primariei care a inregistrat nasterea, in cartea de munca figureaza o alta data de nastere decat in buletin si certificatul de nastere, la fel si in livretul militar, pot interveni probleme la depunerea dosarului de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:10, 11 Octombrie 2016
Da, pot apărea probleme. Toată evidența pensionarilor este informatizată și are la bază și CNP-ul acestora. Trebuie să depuneți la casa de pensii toate documentele din care rezultă faptul că primăria a făcut eroarea la care vă referiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu 2 cnp-uri lazarvasile lazarvasile Buna ziua, Mama mea se afla in pragul pensionari.A muncit si acum cand sa-si depuna dosarul de pensionare,a descoperit cu surprindere,ca e a avut 2 ... (vezi toată discuția)
Acelas cnp la doua persoane broasca maria broasca maria nepotului meu ia venit cazierul cu doua condamnari are acelas CNP nume si prenume,doar al 2-lea prenume difera e trebuie sa faca pt a nu suporta consecintele ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit gabi478 gabi478 Buna ziua , Situatia mea este un pic diferita , deoarece pe certificatul de nastere am un CNP iar pe buletin altul , greseala s-a facut in momentul in care ... (vezi toată discuția)