avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere SRL-D

Buna ziua, detin un SRL-D infintat anul trecut cu activitatea principala cod caen 204, de la infintare firma a avut doar 2 facturi emise, in rest nu am avut activitate. As dori sa radiez acest SRL-D, am inteles ca ma va costa in jur de 1000 lei pentru radiere la solicitarea mea. Se poate radia societatea din oficiu? ce prespunue acest proces? Care ar fi cea mai ieftina metoda sa "scap" de acest SRL-D?multumesc!
Radierea va costa aproape 2000 lei . Din oficiu se radiaza doar daca sunt incalcate anumite obligatii, riscati amenda si trebuie sa depuneti declaratii tot timpul. Radierea din oficiu poate veni penste cativa ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)
Demisie din functia de administrator s.r.l si anulare contract comodat liv.savu liv.savu Buna seara . Sunt administrator si actionar intr-un S.R.L unde sunt asociat cu inca cineva , deci suntem 2 asociati . As dori sa-mi spuneti daca exista ... (vezi toată discuția)
Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)