avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si concediul de crestere a copilului

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O PFA poate beneficia de concediu de crestere a copilului si de indemnizatia lunara aferenta?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Continuitate concediu crestere copil pentru un pfa AndraChristina AndraChristina Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, urmand ca fetita sa implineasca doi ani in data de 5 noiembrie 2015. In acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil delfinut delfinut buna ziua, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la aceasta problema insa as vrea un raspuns cat mai actual. Astfel: - partenera mea va naste la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)