avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere apartament nelocuit

Buna ziua!! Avem un apt in bucuresti in care nu locuieste nimeni...in fiecare luna trebuie platita intretinerea( fond modernizarse lift, tranzactii, etc ) ..blocul are caldura la comun pe care trebuie platita in fiecare luna tinand cont ca in apt nu locuieste nimeni !! Se poate debransa caldura ? Nu stiu cum sa procedez ?? Noi nu locuim in tara de multi ani, dar vrem sa pastram apt !! As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pt a plati minim ! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:43, 11 Octombrie 2016
Conform dispozitii in vigoare,chiar daca apartamentul nu este locuit,proprietarul are obligatia sa achite lunar contravaloare parti comune
Referitor la debransarea de la sistemul centralizat,nu ati precizat daca apartamentul este contorizat sau nu
Nu este de preferat sa va debransati de la caldura deoarece ati genera un dezechilibru de temperatura care poate afecta apartamentele invecinate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie temperatura minima mediu ambiant in apartamente floribudala floribudala Am de cativa ani un vecin (care locuieste la parter, sub mine), care e plecat din tara si si-a debransat centrala de apartament - neexistand incalzire ... (vezi toată discuția)
Energie termica- repartitoare amk1243 amk1243 Intr-un apartament nelocuit cu repartitoare pe cele 4 calorifere, au fost montate robinete termostat de catre firma furnizoare in anii trecuti. Intrucat in ... (vezi toată discuția)
Plata incalzirii apartamentului nelocuit simona1234 simona1234 Buna ziua,am si eu o mare nelamurire va rog poate ma ajutati cu un raspuns.Locuiesc intr-un bloc in care toata lumea primeste caldura si apa calda de la ... (vezi toată discuția)