avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare contract de ipoteca mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

executare contract de ipoteca mobiliara

Buna ziua,

Am un contract de ipoteca mobiliara sub semnatura privata pe care as vrea sa-l execut. Am luat legatura cu un executor insa mi-a spus ca nu-l poate executa pentru ca nu e titlu executoriu nefiind autentic.
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa execut contractul.
multumesc
Cel mai recent răspuns: carmenpo , utilizator 14:46, 14 Octombrie 2016
În plus, dacă execută bunul 2 creditori, luați banii obținuți din vânzarea bunului ipotecat în favoarea dumneavoastră cu prioritate față de celălalt creditor.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Masuri de garantie la imprumut eduardcafe eduardcafe buna ziua tuturor. imi dati va rog un sfat. as vrea sa dau cu imprumut o suma de bani, 10000 euro. ce masuri de garantie exista ca sa nu dau in bara sa umblu ... (vezi toată discuția)
Succesorul persoanei juridice radiate? DanyD DanyD Doua societati comerciale incheie un contract de v-c materiale de constructii. Pentru garantarea sumei reprezentand c/v marfa a fost incheiat IN FORMA ... (vezi toată discuția)