avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil PFA tata 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil PFA tata 2016

Buna ziua, in luna ianuarie voi deveni tatic si doresc sa intru in CCC, functionez ca PFA din anul 2014 fara intrerupere. Care declaratie se ia in considerare pentru indemnizatie ? declaratia de venit estimat ? sau declaratia de la inceputul anului viitor cu venitul realizat ? Venitul realizat este mai mare decat venitul estimat

Alte discuții în legătură

Pfa venit real declaratie 220 daca venit realizat mai mare decat venit estimat ex_klus ex_klus Buna ziua, Sunt PFA venit real din luna august 2013. La inceputul anului 2014 cand am depus declaratia 220 am estimat venit suma X. Pe parcursul anului ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pfa PaulaRaluca1988 PaulaRaluca1988 Sunt angajata la o societate și am o vechime de 7 ani fără întrerupere. In Februarie aflu ca sunt însărcinat, in mai îmi deschid un PFA si depun o ... (vezi toată discuția)
Venituri din pfa si din cim pentru concediu crestere copil Ashyma Ashyma Buna seara, Beneficiez de venituri din PFA de anul acesta (PFA deschis pe 22 aprilie) cat si venituri din contract indivual de munca. Voi naste in luna ... (vezi toată discuția)