avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație PFA

Sunt angajata la o societate și am o vechime de 7 ani fără întrerupere. In Februarie aflu ca sunt însărcinat, in mai îmi deschid un PFA si depun o declarație cu estimativ X. In noiembrie mi se naște copilul. In Ianuarie depun declarația cu venitul realizat Y, mai mare decât estimativa. De la agenția de plăti mi se solicita decizia de impunere. ANAF îmi elibereaza decizia pe baza estimativului X mai mic decât realizatul Y. La dosar am declarația cu realizatul Y preluată de către ANAF. Întrebarea mea este pe ce baza se va calcula indemnizația? Pe baza venitului realizat? Sau pe baza estimativului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 24 Februarie 2018
Pe baza venitului realizat , trebuie sa vi se calculeze indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa-calcul indemnizatie crestere copil? Aqna123 Aqna123 Buna ziua,  Urmeaza sa nasc peste 3 luni. Stiu ca indemnizatia se calculeaza ca media a ultimelor 12 venituri. La acel moment, la mine ultimele 12 luni vor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil pfa cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia a nascut in 07 feb 2015 si are un PFA reactivat in august 2012. In perioada sep 2013 - feb 2014 a fost si angajata cu contract de munca. Din ... (vezi toată discuția)