avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CONTRACT EXECUTIE REZILIAT
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CONTRACT EXECUTIE REZILIAT

Buna ziua,
La o lucrare pe care o avem in desfasurare, contractul de executie a expirat acum 1 saptamana. Ce responsabilitati avem in acest caz, ca diriginti santier? Cum vom putea aproba situatie de lucrari pe lucrari executate dupa acea data?
Mentionez ca lucrarea este cam la 90%, constructorul NU a anuntat finalizarea lucrarilor catre beneficiar inainte de expirarea termenului contractul - deci nu a solicitat nicio receptie.
Lucrarea este pe fonduri publice ( buget ).
Cum se va putea desfasura Receptia la terminarea lucrarilor cand chiar va fi cazul - peste 1 - 2 luni?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 19:31, 14 Octombrie 2016
Nu cred ca a expirat contractul, ci durata de executie, ceea ce este o diferenta.
Banuiesc ca se lucreaza pe contract FIDIC, fiind vorba de o institutie publica. Pentru intarzierea lucrarilor, se pot percepe penalitati sau se poate cere rezilierea contractului, insa acest lucru depinde de parti (beneficiar si antreprenor/executant), nu de diriginti de santieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie lucrari crimea crimea Lucrez la o primarie pe postul de contabila .Am la plata niste lucrari efectuate in proportie de 0.25 din valoarea contractului adica 100000 lei din 430000 ... (vezi toată discuția)
Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier, probleme dancantemir dancantemir Buna ziua Am incheiat un contract de dirigentie de santier a carui durata a expirat la intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor. Platile au fost ... (vezi toată discuția)