avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CEC-urile de 5000
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CEC-urile de 5000

Buna ziua mi-ati putea spune unde sa ma adresez deoarece ma simt discriminata .Eu am depus cec-uri de 5000lei si nu am dreptul la nimic iar cei care au depus 70.000lei au fost depagubiti.M-am adresat cuiva care spune ca e la drepturile omului dar mi-a spus sa-i trimit pe numele lui bani la un oficiu postal ca ma ajuta imi pare cam dubioasa problema.Va rog sa-mi dati un sfat.Deci domnul respectiv zice ca este la drepturile omului international are cont pe facebook unde m-am si adresat se cheama Solomon Avasilicai.Deci intrebarea mea este unde sa ma adresez ori cui pentru a recupera banii depusi?Multumesc cu stima elena
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2016
elena 500, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena 500 , utilizator 18:54, 13 Octombrie 2016
In primul rand 5000 ce reprezinta? Lei?

In al doilea rand nu se intelege despre ce este vorba.

In al treilea rand nu va sfatuiesc sa ii trimiteti bani unei persoane necunoscute. Detaliati speta
Multumesc pentru raspuns am reeditat intrebarea poate imi puteti da o solutie .multumesc
Din pacate, legislatia actuala acorda despagubiri numai persoanelor care au depus efectiv 70.000 lei pentru achizitionarea de autoturisme. Asociatia formata din acesti pagubiti s-a zbatut si au avut castig de cauza in fata statului roman.
Cei care au depus la CEC sume de 5.000 lei pe librete cu dobanda si castiguri in autoturisme nu au constituit o asociatie si statul nu ii despagubeste pe motiv ca aveau posibilitatea sa-si retraga banii in orice moment.
Mai multe informatii gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...
La sectiunea "Raspunsuri in comunitate" de pe acest forum gasiti si alte discutii legate de acest subiect.
Va multumesc mult cu stima elena.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Libret de economii cu dobanda și câștiguri in autoturisme mariaveronica77 mariaveronica77 Buna ziua, Se acorda despagubiripentru aceste librete si in ce conditii? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Libret de economii cec cu dabanda si castiguri andynyul andynyul Buna ziua ! Am un \"Libret de economii cu dobanda si castiguri\" emis in anul 1974, cu un ultim sold de 250 lei in anul 1989 mai. Am citit fel de fel de stiri ... (vezi toată discuția)