avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Libret de economii CEC cu dabanda si castiguri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Libret de economii CEC cu dabanda si castiguri

Buna ziua ! Am un "Libret de economii cu dobanda si castiguri" emis in anul 1974, cu un ultim sold de 250 lei in anul 1989 mai. Am citit fel de fel de stiri despre restituirea banilor, insa nu inteleg pana la urma cine primeste inapoi, doar cei care au depus bani pentru a castiga autoturisme, sau si ceilalti pentru care era doar depozit cu dobanda ? Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:19, 11 August 2022
Beneficiaza numai persoanele care au depus bani (suma integrala) pentru achizitionarea de autoturisme.
Statul nu despagubeste persoanele care au achizitionat librete CEC in valoare de 5.000 lei (moneda veche) cu dobanda si castiguri in autoturisme.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] =

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)
Libret economii florinvw4 florinvw4 Buna ziua, am o intrebare : am un Libret de economii eliberat in 1988, pe care am o suma de bani .Mai este valabil? Va multumesc . (vezi toată discuția)