avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intoarcere in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intoarcere in concediu crestere copil

Buna ziua. as vrea sa stiu daca as putea sa revin in concediu crestere copil in noua varianta a legii? am optat pt concediu crestere copil 1 an, am beneficiat de el cele 11 luni, m-am angajat in alt loc de munca decat anteriorul .loc unde sunt si acum.copilul are in mom de fata 2 ani si o luna, as putea sa beneficiez de concediu crestere copil pana implineste 3 ani cumva? exista modificari in acest sens acum?
multumesc :)
Cel mai recent răspuns: roxete , utilizator 14:34, 13 Octombrie 2016
Durata CCC este de 2 ani si nu de 3 ani ... prin urmare, nu mai aveti cum sa reveniti in CCC.
Multumesc pt raspuns.auzisem de ceva prelungire de concediu pana la 3 ani(si nu ma refer aici la copiii cu probleme de sanatate pt care unul din parinte poate obtine o prelungire a conceidului pana la 3 ani) ci ca si o normalitate in schimbarea legii de acordare a CCC. multumesc inca o data:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima luna de crestere copil smeagull smeagull Buna ziua, Copilu este nascul la 20.03.2015. Mama a optat pentru concediu de un an. Tatal, desi are stagiu de cotizare, nu isi va lua luna acea alocata ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere a copilului Kenzo508 Kenzo508 Buna seara si Craciun Fericit! Cel tarziu in data de 13.01.2014 trebuie sa revin la serviciu din concediul de crestere a copilului (la care am optat pt 1 ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)