avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pt creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pt creșterea copilului

Bună ziua,sunt administrator al unei II și de un an beneficiez de supliment de inserție pt creșterea copilului, acum vreau sa închid inteprinderea, pot beneficia de indemnizație?Plătesc impozit pe venit de 6 ani.Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 14 Octombrie 2016
Da, puteti beneficia de CCC daca nu mai realizati venituri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal si indemnizatia de crestere a copilului cristinaxxx cristinaxxx buna ziua! sotul meu are un pfa din mai 2009 si in ultiile 12 luni a realizat venituri impozabile.are toate platile si impozitele la zi. eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie sofoana sofoana Buna ziua!as dori sa ma intorc la serviciu in data de 1.06.2013 si vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent de insertie,avand in vede ca cererea de concediu ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil minuiza minuiza Buna ziua. Vreau sa depun dosarul pt indemnizatie crestere copil. Mi s-a spus de la primarie ca trebuie sa optez pt concediu de 2 ani, ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)