avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Chitanta pentru donatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Chitanta pentru donatii

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un ONG trebuie sa elibereze chitanta pentru donatii in bani si mai ales pentru valori mici si cum se procedeaza din punct de vedere legal si fiscal.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:24, 12 Octombrie 2016
Dati chitante la incasarea banilor in numerar si le treceti in registrul de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii "cash" catre ong si acte contabile cris2d2 cris2d2 Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica sau juridica poate face donatii cash, fara depunere in cont, catre un ONG - asociatie de protectia ... (vezi toată discuția)
Ong - donații bancare, plata cu cardul, registrul de casă draganemanuel draganemanuel Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în legătură cu următoarele probleme legate de contabilitatea unei Asociații (ONG). 1. Dacă primim donații prin ... (vezi toată discuția)
Donatie prin virament bancar catre o asociatie alumni moescu moescu Asociatie noastra este o asociatie alumni si anticipam donatii provenite de la absolventi, persoane fizice, stabiliti in diverse locatii din lume. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)