avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport in revisal

Buna ziua,
Pe scurt sesizez urmatoarele;-sunt in somaj si am fost angajat pe perioda determinata de 3 ori cate 3 luni cu contract de munca si acte aditionale.
La sfirsitul perioadei am primit decizia de incetare a contractului cu art.56 ali.1lit.i.
Totul pana aici a fost corect si am depus la somaj si copia cm.,si actele aditionale.
Am cerut la firma si o copie din REVISAl si am primit altceva fata de actele pe care la aveam si le-am semnat; -data inregistrari cm.a fost cu 1luna si15 zile mai tirziu decat cm.pe care lam semnat; - data inceperii activitatii la fel.CE POT SA FAC LEGAL si sa se faca corectia in revisal. Sau sa ma duc la ITM
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 13 Octombrie 2016
Daca nu doresc sa efectueze corectia de bunavoie, atunci sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca man67 man67 Vineri 11.02.11 a aparut contractul de munca individual pt toti salariati cu sporurile zic ei introduse in salariu. NU este datat dar in schimb e retoactiv ... (vezi toată discuția)
Cim neinregistrat in revisal 1314 1314 Buna ziua, Va scriu in speranta unui raspuns care sa imi clarifice mai bine incertitudinile. Am fost angajata la o firma pentru 3 ani si o luna, timp in care ... (vezi toată discuția)
Carte de munca inchisa cu greseli ionelc ionelc Am lucrat la o societate X cu contract pe perioada nedeterminata din data de 30-03-2009 pana la30-04-2010 cind mi-a incetat contractul de munca prin ... (vezi toată discuția)