avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asistent in brokeraj pers juridica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asistent in brokeraj pers juridica

Buna ziua,

As dori sa stiu care ar fi principalele reglementari legale de care ar trebui sa tin cont pentru a putea activa ca si asistent in brokeraj persoana juridica. Am lucrat pana de curand ca persoana fizica, insa as dori sa infiintez un srl cu cod unic 6622 inainte de a-mi relua activitatea. Ceea ce ma intereseaza este daca pot lucra la randul meu cu alti asistenti in brokeraj persoane fizice in baza unui contract de mandat si daca da, care ar fi obligatiile firmei mele, respective ale broker-ului cu care voi colabora. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: moonprincess , utilizator 17:52, 13 Octombrie 2016
nu puteti avea agenti cu contract de mandat, va trebui sa ii angajati cu CIM
Mi-ati putea indica va rog temeiul legal? Cei de la firma de brokeraj mi-au spus ca nu ar fi nicio problema in acest sens... Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Asigurari obiect secundar de activitate efuionut efuionut Buna ziua, Am urmatoarea intrebare vreau sa imi deschid un srl cu obiect principal de ativitate 6312 Activitati ale portalurilor web, pe langa asta vreau sa ... (vezi toată discuția)