avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poze cu minor pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poze cu minor pe facebook

Buna seara

Daca cineva prinde un minor de peste 15 ani care face un act de vandalism in spatiul public si ii face o poza langa obiectul stricat si il pune pe fb si spune acolo despre ce este vorba si cine a facut fapta, dar apoi dupa 2 ore sterge postarea, poate sa fie actionat in judecata?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:31, 13 Octombrie 2016
Poate... dar in practica ar fi destul de greu de dovedit ce a facut, mai ales intr-un proces de drept civil, iar in ce priveste dreptul penal, Politia s-ar putea sa nu se bage.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire pe facebook Oanamaria1983 Oanamaria1983 Buna seara ! Ce pot sa fac cu o persoana care a facut cont fals si trimite poze cu mine la prieteni in mesenger ??? (vezi toată discuția)
Buna ziua, prietenul meu a fost la o petrecere la care a fost ... anisss03 anisss03 buna ziua, prietenul meu a fost la o petrecere la care a fost invitat. party-ul a avut loc într-un apartament închiriat. majoritatea persoanelor sunt minori. ... (vezi toată discuția)
Rog lamuriri gordis77 gordis77 Acum o sapt am postat pe un grup pe FB era un grup exclusivist o poza facuta de mine in statie de autobuz. In poza erau niste pers, o mama cu 2 copii care ... (vezi toată discuția)