Ieri m-am trezit cu o executare silita pentru un impozit pe care trebuia sa il platesc ca angajat pentru anul 2004 conform unei legi ce a activat pana in anul 2005 - din ce mi-a zis inspectorul anaf de la ghiseu.
In anul 2009, ANAF mi-ar fi depus automat declaratia pt anul 2004 si cica m-a si notificat dar nu am primit nimic atunci.
Acum dupa 6 ani de zile, primesc aceasta notificare de executare prin care spune sa platesc impozitul pe salariu din 2004 plus penalitati in valoare de 1978ron...ceea ce chiar nu am de unde sa dau atat. SUnt de acord sa platesc cei 845RON datorati ca impozit daca asa era legea.
Ce se poate face in astfel de situatie? nu s-a prescris din 2004 sau chiar si din 2009?
Prescriptie credit
siri2014
In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari
stefan2008ro
Buna ziua
Am si eu cateva intrebari . Multumesc.
Acum 10 minute m-a contactat o persoana de la Top Factoring, care spun ei ca au preluat o datorie de 120 lei ... (vezi toată discuția)