avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Doresc sa deschid succesiunea deoarece nu exista intelegere intre ceilalti mostenitori.au trecut 4 luni de la decesul mamei mele.Am certificatul de mostenitor de unde reiese ca avea o cota parte de 3/20 si doresc sa stiu ce este de facut mai departe.tin sa mentionez ca valoarea la care a fost evaluata casa nu este reala si daca este nevoie sa apelez la un evaluator.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria1230 , utilizator 22:59, 15 Octombrie 2016
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti omeneste va trebui sa va adresati instantei de judecata la judecatoria pe raza careia se afla casa aceia pentru dezbaterea succesiunii si iesire din indiviziune.
Pentru evaluare puteti sa solicitati expertiza.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea bunurilor obtinute prin succesiune paulini_iolanda paulini_iolanda in urma decesului parintilor, am mostenit impreuna cu fratele meu, o casa si un teren si am facut succesiune comuna . intre timp, fratele meu , care are 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenitor decedat vali_085 vali_085 Buna ziua! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin contract de vanzare cumparare de la unul din mostenitori. Initial erau 4 si au mai ramas 2. De la unul am ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune loredy1983 loredy1983 Am si eu o intrebare , daca dupa deces nu s-a dat o declaratie de acceptare a succesiunii in termenul de 6 luni ce se intampla? Se poate deschide o actiune ... (vezi toată discuția)