Sunt administratorul unei societati comerciale infiintata pe vremea studentiei in anul 2010 care este inactiva (la Registrul Comertului) din anul 2012. Societatea nu a avut angajati, contracte, etc.
In perioada de activitate nu s-au rulat decat vreo 1500 de ron in incercarea de a dezvolta o afacere cu mic mobilier lucrat manual.
In anul 2015 am primit o notificare de la ANAF cu privire la impozitul restant (~150 RON) pe care l-am platit "din buzunarul personal", firma ne-avand alte surse.
In Notificarea primita de la ANAF mi se aduce la cunostiinta ca nu au fost depuse situatiile financiare anuale la 2015 respectiv declaratiile de inactivitate la 31 decembrie, 2015 pentru care termenul a fost 30.05.2016 respectiv 29.02.2016 (conform art. 28, alin. (1) si art 36 alin. (1) respectiv art. 36 alin. (2) din legea contabilitatii nr. 28/1991, republicata, precum si prevederilor Ordinului MFP nr. 123/2016 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare si a raportarilor contabile ale operatorilor economici si mi se solicita la in termed de 5 zile de la data primirii notificarii sa depun respectivele documente.
Notificarea a fost trimisa in data de 09.09.2016 iar eu am luat la cunostiinta de aceasta in data de 27.09.2016. In momentul de fata am depasit termenul acordat (5 zile) de depunere a acestora.
Intrebarea mea este la ce declaratii se face referire mai exact si daca le mai pot trimite in situatia in care termenul de 5 zile acordat a fost deja depasit.
Va multumesc pentru ajutor si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.