avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie sportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie sportiva

Buna dimineata,
Inainte de toate vreau sa va expun problema mea.....in luna aprilie un prieten a infiintat o asociatie sportiva, are disponibilitatea denumirii, statutul (format din 3 membri, presedinte, vicepresedinte si secretar), in perioada respectiva era o alta conducere la primarie si nu au vrut sa colaboreze si nici sa fie membru din asociatie. In urma alegerilor conducerea s-a schimbat , sunt de accord sa intre ca si membru, ca sa putem obtine o finantare din partea lor.....problema este cum o putem face legal? ca sa cooptam primaria sau consiliul local ca membru al asociatiei?

Va multumesc!

Alina
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:17, 14 Octombrie 2016
Prin Hotărâre a Consiliului Local pentru susținere financiară sau asociere.

Consultați aceste hotarâri:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcția de secretar este tot funcție de conducere? Truica Baros Truica Baros Bună ziua. Un cadru militar are dreptul sa fie membru fondator al unei asociații sportive non profit și în același timp președinte sau secretar al ... (vezi toată discuția)
Spatiu pentru o asociatie sportiva cristiflorin cristiflorin Buna ziua. Sunt membru intr-o asociatie sportiva de tir cu arcul si as dori sa stiu care este legea in baza careia as putea cere un teren de la primarie, sau ... (vezi toată discuția)
Asociatie mihai09 mihai09 vreau sa infiintez o asociatie vom fii trei membrii fondatori. componenta nominala a consiliului director va fii stabilita in actul constitutiv (cei trei ... (vezi toată discuția)