avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sfat contestatie -Respingere pensie anticipata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sfat contestatie -Respingere pensie anticipata in baza legii 263/2010

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Tatalui meu i-a fost refuzata pensia anticipata in baza legii 263/2010 art 7(1) 1 ( Perioada 01.06.2010 , 01.05.011 , 01.07.2011 , 01.08.2012 , 01.08.2013 nu s-a fructificat intrucat nu respecta PREV. ART. 7 (1) 1 din legea 263/2010 ) acesta este mesajul primit de la casa de pensii .
mentionez ca in aceasta perioada a lucrat la aceiasi intreprindere din 2008 pana in prezent . A primit adeverinta pentru perioada 2009 - prezent de la societate . Acum cei la la societate refuza colaborarea spunand ca ei nu au nici o vina

Cu stima
Anca Iulian

Va multumesc anticipat pentru tmpul acordat
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
iulian28, utilizator

Alte discuții în legătură

Este posibila echivalarea perioadei lucrate in grupa i de munca cu grupa ii de munca? FRANCU_CONSTANTIN FRANCU_CONSTANTIN Am pus aceasta intrebare/tema ptr ca ma confrunt acum cu aceasta problema care in opinia mea si nu numai(cred ca,n situatia aceasta sunt zeci de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipată IoanaIoanaStef IoanaIoanaStef Buna ziua, sunt la pensie anticipate cu penalizări de 45 % din anul 27.11.2013 .Nici pana azi nu am inteles cum sa calculat aceasta penalitate daca la ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 263/2010 - recalcularea pensiei de invaliditate anca_mariette anca_mariette sunt pensionara invaliditate gr. III am realizat dupa data pensionarii stagii de cotizare cf. drepturilor - progr. 4 ore Cu scopul constatarii ... (vezi toată discuția)