avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, alcool

buna ziua,acum o luna am accidentat un biciclist in stare de ebrietate care a tranversat soseaua fara sa se asigure.nu a fost ranit grav.acesta refuzand transportul la spital.precizez ca eu am avut in aerul expirat de 0,08.si in sange 0.25.ce ar trebui sa fac in cazul in care partea vatamata doreste despagubiri?
Cel mai recent răspuns: mamumik , utilizator 12:41, 14 Octombrie 2016
Va puteti intelege amiabil - prin mediator. Dar cel mai bine ar fi sa consultati un avocat specializat si sa fiti insotit in permanenta de acesta atunci cand sunteti chemat de catre organele de politie.
multumesc frumos.el nu doreste dialogul.sustine ca e nevinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulație SMarcel SMarcel Bună ziua Accident de circulație. În luna martie am avut un accident de circulație, lângă comuna Adâncata, județul Ialomița. Am intrat cu viteză ... (vezi toată discuția)
Accident grav sorynel_80 sorynel_80 buna...sunt nou venit pe forum si as vrea niste informatii daca se poate.pe 10 aprilie 2008 am produs un accident de circulatie cu daunemateriale(trei masini ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima alcool in aer 0 dar in sange ? DraghiciAlin DraghiciAlin Am un prieten ce a lovit recent cu masina un om , politia a fost chemata la fata locului , in aerul expirat alcolemia a fost 0 , s-au recoltat probe biologice ... (vezi toată discuția)