avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere srl

Buna ziua
Am si eu un srl infiitat in oct 2015 pe care nu am avut foarte mult activitate as dori sa o inchid va rog sa imi spuneti si mie care ar fi pasii de urmat si actele necesare inchiderii acesteia va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra2016 , utilizator 11:55, 14 Octombrie 2016
Buna ziua,

Vedeti la acest link etape si documente

[ link extern ]

Succes,

multumesc
Cineva mi-a spus ca aceasta inchidere se poate face si online este adevarat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de urmat in cazul suspendarii unei societati Contab10 Contab10 Buna ziua, Asociat unic si administrator la o SC , microintreprindere, platitoare de TVA, infiintata in 2012, fara nici o datorie la furnizori, cu toate ... (vezi toată discuția)
Srl - "intreprinzator debutant" roxana89 roxana89 Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac cu exactitate pentru inființarea unei firme srl intreprinzator debutant? Puteti sa-mi dati mai multe detalii cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma Popesku Popesku Buna ziua, fata mea are o firma infiinta in 2010 dar nu a reusit sa faca mare lucru, adica mai nimic. Am incercat sa gasim clienti, am avut un agent vreun an ... (vezi toată discuția)