Buna ziua am si eu o intrebare.Mai pot redeschide un proces pentru stabilirea paternitatii tatalui meu biologic?
Precizez ca mama mea a facut un astfel de proces cand aveam eu 2 luni in prezent am 42 si acum am intrat in posesia acelei sentinte unde mama mea a pierdut procesul de paternitate desi expertiza medico legala din acele timpuri preciza ca nu exista elemente de excludere,paratul putand fi tatal copilului.
Dupa aceasta sentinta eu am fost data spre infiere si practic familia mamei biologice am regasit-o de putin timp.
Se poate face o plangere la CEDO pentru sentinta care nu a fost data in interesul minorului,judecatorul neluand in seama expertiza medico-legala de atunci?
Va multumesc mult pentru amabilitatea de a-mi raspunde.
Buna ziua,
CEDO nu judeca asemenea spete.
Da, daca stiti cine sunt parintii biologici puteti sa deschideti un nou dosar dar care ar fi interesul?
Atata timp cat sunteti adoptat dumneavoastra, legal, sunteti copilul parintilor adoptivi si nu al celor biologici.
Sincer nici unul,,,,dar eu am fost data spre adoptie unei familii care din pacate m0a luat sa aiba cineva grija de ei la batranete.Le sunt recunoscatoare pentru sansa care mi-au oferit-o dar de iubire parintesca nu s-a pus problema.
daca aceea judecatoare dadea o sentinta pentru plata pensiei alimentare,daca lua in considerare aceea expertiza nu se mai ajungea la adoptie din spusele mamei biologice .
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Buna ziua,
Din pacate pentru "lipsa iubirii parintesti" nu exista temei legal de condamnare
Va doresc numai bine si multumiti lui Dumnezeu ca o aveti si pe mama naturala care va iubeste.
Pe el ......