avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura emisa pe numele persoanei fizice in baza unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura emisa pe numele persoanei fizice in baza unui contract incheiat pe numele societatii

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: firma la care lucrez a instalat un sistem de supraveghere video unei alte societati in baza unui contract de livrare si instalare echipamente incheiat intre cele doua societati.
Acum directorul firmei vrea sa ii facem factura pe persoana fizica.
Putem face acest lucru?
Sistemul este instalat la un punct de lucru si s-a gandit ca va face un contract de inchiriere intre el si societate pentru respectivul siste.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:32, 14 Octombrie 2016
Nu pentru ca nu o poate baga in contabilitate si nu o poate plati. Factura se face pe baza contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie sistem camere supraveghere c_demian c_demian Buna ziua! As vrea sa stiu daca o societate comerciala poate apela la angajati proprii pentru a instala/intretine un sistem de supraveghere video in ... (vezi toată discuția)
Client refuza plata - nu exista contract. fuuuuuu fuuuuuu Buna seara, o sa incerc sa explic cat mai detaliat problema in asa fel incat sa incercati sa ma ajutati. Sunt director al unei firme cu profilul SISTEME DE ... (vezi toată discuția)
Litigiu asociatie de locatari vs srl Traznet23 Traznet23 Buna seara, Am o problema si nu stiu ce sa mai fac. Sunt reprezentatul unei firme de telecomunicatii \\"de cartier\\" ( furnizam servicii de internet si ... (vezi toată discuția)