Buna ziua.Am fost plecat in strainatate la munca.In Romania am avut o firma caruia un creditor ia cerut insolventa.Am facut cand am plecat din tara o imputernicire unei rude.Corespondenta de insolventa a fost primita la sediul firmei care de fapt este apartamentul mamei mele in varsta de peste 70 ani.desi cel caruia i-am lasat imputernicire se putea duce cu dovezi ca nu era reala datoria pt care sa cerut insolventa acesta nu a fost contactat.Acum sa vandut o masina a firmei care a fost luata din parcare cu o masina de tractat fara sa fie nimeni anuntat si mi se atrage raspunderea pentru o suma mare. Mi se spune ca nu se mai poate face nimic deoarece au trecut termenele legale..Au trecut 2 ani de la intrarea in insolventa. Mama nu a putut sa ma anunte nimic. Am dovezi ca datoria nu era reala..Se mai poate face ceva. Multumesc
Insolventa
danutsim
Buna ziua.Am fost plecat in strainatate la munca.In Romania am avut o firma caruia un creditor ia cerut insolventa.Am facut cand am plecat din tara o ... (vezi toată discuția)