avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua.Am fost plecat in strainatate la munca.In Romania am avut o firma caruia un creditor ia cerut insolventa.Am facut cand am plecat din tara o imputernicire unei rude.Corespondenta de insolventa a fost primita la sediul firmei care de fapt este apartamentul mamei mele in varsta de peste 70 ani.desi cel caruia i-am lasat imputernicire se putea duce cu dovezi ca nu era reala datoria pt care sa cerut insolventa acesta nu a fost contactat.Acum sa vandut o masina a firmei care a fost luata din parcare cu o masina de tractat fara sa fie nimeni anuntat si mi se atrage raspunderea pentru o suma mare. Mi se spune ca nu se mai poate face nimic deoarece au trecut termenele legale..Au trecut 2 ani de la intrarea in insolventa. Mama nu a putut sa ma anunte nimic. Am dovezi ca datoria nu era reala..Se mai poate face ceva. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 22:58, 16 Octombrie 2016
Daca apreciati ca datoria nu este reala, se pot ataca anumite acte de procedura.

Ce puteti face in continuare depinde de actele existente la dosarul cauzei si de apararile pe care le puteti formula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa danutsim danutsim Buna ziua.Am fost plecat in strainatate la munca.In Romania am avut o firma caruia un creditor ia cerut insolventa.Am facut cand am plecat din tara o ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice firma lucialma lucialma Buna ziua. As dori daca se poate ca cineva sa ma invete ce am de facut in legatura cu o firma care nu a avut activitate. In anul 1994 , fostul ... (vezi toată discuția)
Insolventa / faliment srl vs. raspundere asociat (nu administrator) trandafir2 trandafir2 Buna ziua, sunt asociat intr-un SRL fara a fi administrator. NU m-am implicat in conducerea SRLului, nu am semnat acte, nu am facut acte de administrare, nu am ... (vezi toată discuția)