avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INMATRICULARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INMATRICULARE

buna seara,am achizitionat de curand un autoturism cu nr de anglia, proprietarul din acte fiind roman,la inmatricularea acestuia am nevoie de certificat fiscal?
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
bia1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 15 Octombrie 2016
Ce fel de documente de tranzactionare bun mobil ati incheiat in lipsa certificatului fiscal?
Solicitati vanzatorului sa va depuna certificatul fiscal
contract vanzare/cumparare
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
bia1, utilizator
La intocmirea formalitatilor de tranzactionare bun mobil,vanzatorul are obligatia sa depuna certificatul fiscal-care atestat situatia financiara a acestuia la autoritatea fiscala
Daca vanzatorul nu depune certificatul fiscal,legal nu se poate incheia documentatia aferenta achizitionarii vehiculului si ridica suspiciunea existentei de debite in sarcina vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism nechifor radu nechifor radu de curand am cumparat un autoturism in baza unui contract de vanzare -cumparare si pe care doresc sa-l inmatriculez pe numele meu ,problema este ca nu reusesc ... (vezi toată discuția)
Fiscal masina Nichitac Nichitac Am cumpărat recent o mașină iar fostul proprietar nu vrea sa imi dea fiscalu. Ce pot face eu? (vezi toată discuția)
Problema certificat fiscal DanciGeorge DanciGeorge buna ziua! vin si eu cu o intrebare pentru o posibila rezolvare a unei situatii incomode in care ma aflu am cumparat un Matiz, si nu pot sa scot fiscalul pe ... (vezi toată discuția)