buna ziua!
vin si eu cu o intrebare pentru o posibila rezolvare a unei situatii incomode in care ma aflu
am cumparat un Matiz, si nu pot sa scot fiscalul pe numele meu pentru ca nu am fiscalul celui care mi-a vandut masina....
de aici intrebarea: ce pot face in aceasta situatie daca eu vreau sa inmatriculez masina pe numele meu?
Ce fel de achizitie bun mobil ati realizat in lipsa certificatului fiscal,in conditile in care procedura legala prevede obligativitatea ca la intocmirea documentelor de tranzactionare bun mobil,vanzatorul sa depuna certificatul fiscal?
Lipsa certificatului fiscal din partea vanzatorului ,ridica suspiciuni asupra existentei eventualelor debite in urmarire
Contactati vanzatorul cu scopul obtinerii certificatului fiscal
Inmatriculare
bia1
buna seara,am achizitionat de curand un autoturism cu nr de anglia, proprietarul din acte fiind roman,la inmatricularea acestuia am nevoie de certificat fiscal? (vezi toată discuția)
Transcriere masina
goofybacsi
buna ziua .am cumparat recent o masina si nu pot obtine fiscalul si nu posed nici copie dupa buletinul proprietarului si mie frica sa nu fie teapa.....dar am ... (vezi toată discuția)