avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Greseala la depunerea unei contestatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Greseala la depunerea unei contestatii

Am depus in urma cu ceva timp o contestatie la o amenda de circulatie . Am observat ca am gresit o cifra din seria procesului verbal . Mai pot modifica? Daca da , unde? Daca nu modific cazul nu se va mai judeca?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:09, 14 Octombrie 2016
Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Plangerea contraventionala a fost redactata de catre dv ?
Cand aveti prevazut termen de judecata?
Cu minimum 5 zile inainte de termen,puteti introduce inscris la instanta prin care aratati eroarea materiala si precizati seria si numar corect care exista consemnat pe formularul PV
E o simplă eroare materială. Puteți solicita ca eroarea să fie îndreptată. Oricum, odată cu plângerea ați depus și copia procesului-verbal de contravenție, înscris din care reiese numărul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia calitatii procesuale active multescu99 multescu99 Am contestat un proces verbal de contraventie. Problema este ca la denumirea societatii comerciale (amenda a fost aplicata pentru o societate comerciala), am ... (vezi toată discuția)
Neinmanare proces verbal de catre agentul constatator Costinel Burca Costinel Burca Daca am semnat procesul verbal intocmit de catre agentul constatator, dar acesta nu mi-a dat originalul si a pastrat amandoua exemplarele, adica originalul si ... (vezi toată discuția)
Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)