avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... În urma acordării vizei pentru reîntregirea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

În urma acordării vizei pentru reîntregirea familiei, soția poate lucra alături de soț în alt stat decât cel de rezidență al soțului?

Bună ziua.

Am lucrat o perioadă pe un vas de croazieră. Am cunoscut o filipineză și în urma discuțiilor vrem să ne căsătorim anul viitor în luna mai. Nunta civilă va avea loc în Filipine. Care este cea mai bună soluție de cerere pentru reîntregirea familiei, având în vedere că pe numele meu nu figurează nici o locuință? Să depun actele la Ambasada României de acolo sau să depun actele aici în țară, la Serviciul de Emigrări?
Între timp eu am obținut un contract de muncă în Anglia. După ce viitoare soție va obține viza, va putea să vină în Anglia cu mine?

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:09, 15 Octombrie 2016
Vedeti [ link extern ]

Pe britanici nu-i intereseaza viza romaneasca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in anglia? mariio86 mariio86 Sunt casatorit de aproape 5 ani cu o filipineza ,casatoria a avut loc in Cipru la biserica, ii trebuie viza? ce acte trebuie sa ii fac? (vezi toată discuția)
Viza reintregirea familiei Donamired Donamired Buna ziua, baiatul meu este căsătorit in Filipine cu o filipineza,au un copil ,as dori sa stiu ce acte trebuie pentru o viza de reintregirea familiei,pentru ... (vezi toată discuția)