avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza reintregirea familiei

Buna ziua, baiatul meu este căsătorit in Filipine cu o filipineza,au un copil ,as dori sa stiu ce acte trebuie pentru o viza de reintregirea familiei,pentru sotie si copil pentru a veni in România definitiv alaturi de sotul ei ,mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:57, 19 Octombrie 2017
Bună ziua,

Trebuie să vă adresați Inspectoratului General pentru Emigrări din județul unde vor locui

Aveți unele informații adiționale aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În urma acordării vizei pentru reîntregirea familiei, soția poate lucra alături de soț în alt stat decât cel de rezidență al soțului? AdrianBurca AdrianBurca Bună ziua. Am lucrat o perioadă pe un vas de croazieră. Am cunoscut o filipineză și în urma discuțiilor vrem să ne căsătorim anul viitor în luna ... (vezi toată discuția)
Ce viza pot obtine mai usor pentru a imi aduce sotia de origine filipine in romania? Adrian0316 Adrian0316 Buna ziua Sunt cetatean roman casatorit cu o cetateana filipineza din 2013, in Filipine, pana in momentul de fata ea nu a fost in Romania si acum dorim sa ne ... (vezi toată discuția)
Viza pentru filipine.. casatorie acolo si viza de lunga sedere Marian0189 Marian0189 Buna Seara! am si eu o problema mai delicata. sa zic asa. logodnica mea nu a reusit sa vina in romania pe baza la o viza de scurta sedere. pentru ca nu au ... (vezi toată discuția)