avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte si declaratii suplimentare in proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte si declaratii suplimentare in proces

Buna ziua,
In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte?
Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul partii adverse (in timpul interogatoriului), pot sa mai fac si declaratii suplimentare (eventual dupa intrebari), declaratii care sa nu se refere strict la intrebarile care mi-au fost adresate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:38, 16 Octombrie 2016
aelemarac a scris:

Iar pentru martorii citati de reclamant pentru proba testimoniala, poate formula si avocatul meu un set de intrebari suplimentare?

Da, este prevăzut în procedură adresarea de întrebări martorilor părții adverse.
Aveți dreptul să solicitați prin avocat instanței, să fiți interogată, dar va aprecia instanța dacă este necesară interogarea dvs, sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista interogatoriu? anca33a anca33a Buna ziua Am cerut prin instanta majorarea pensiei alimentare iar la primul termen mi s-a spus ca se amana pt ai afla veniturile. L-a al doilea termen s-a ... (vezi toată discuția)
Contestare interogatoriu mihai1667 mihai1667 Sunt implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Instanta a aprobat proba cu interogatoriu ptr partea reclamanta. S-a depus acest interogatoriu ... (vezi toată discuția)
Decadere propunere interogatoriu aidu aidu Instanta mi-a pus in vedere sa depun interogatoriu in 5 zile de la sedinta, pentru a fi comunicat intimatei (persoana juridica) sa raspunda la urmatorul ... (vezi toată discuția)