avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa Inspectoratul de stat in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa Inspectoratul de stat in constructii

Buna ziua. Tocmai ce am primit de la Inspectoratul de stat in constructii o instiintare de plata a unor cote din valoarea lucrarilor de investitii (constructie locuinta) pe care eu le am facut in 2008. Atunci am avut toate autorizarile necesare constructieisi s-au platit toate taxele care ni s-au cerut. Ideea este ca taxa in sine era mica, doar ca 8 ani de penalitati a dus la o suma destul de mare. Din cate stiam eu taxele se prescriu la 5 ani, e valabil si in cazul asta? Si cum de s-au trezit dupa 8 ani sa-mi trimita instiintare ca mai era ceva de plata#-o? Mentionez ca la primarie s-a declarat terminarea lucrarilor si platesc impozite de prin 2010.#-o Imi cer scuze daca nu am postat la forumul potrivit.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:25, 18 Octombrie 2016
scuze ca vin cu o intrebare la o alta intrebare.
Aveti cadastrul facut?
Eu am o constructie facuta in 2002, finalizata, inscrisa la taxe si impozite, dar nu am cadastrul facut si am inteles ca acum daca fac cadastrul voi plati un anumit procent din valoarea de impozitare a cladirii, cunoasteti o astfel de situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un consultant sa ma lamureasca in legatura cu autorizatia de construire claklaus claklaus Am primit acasa o scrisoare de la Consiliul Judetean in care mentioneaza ca a expirat autorizatia de construire si ca in cel mult 15 zile de la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Regularizare taxa autorizatie de constructie eivanovbkmedical eivanovbkmedical Am primit de la Primarie instiintare de plata privind regularizarea taxei autorizatiei de constructie; in anul2013 am platit taxa pt autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit pe cladire ContSters257326 ContSters257326 buna ziua, Am o intrebare legata de recalcularea impozitului pe cladiri/teren. in 2011 am cerut un certificat fiscal de la DGITL, fiindu-mi necesar pentru ... (vezi toată discuția)